Waarom kiezen professionals voor vloerverwarming oplossingen van R Floorzz?

We leggen het graag aan je uit. R Floorzz is een jong en groeiende totaalleverancier van vloerverwarming voor iedere ondergrond. R Floorzz is gevestigd in Barneveld en actief in heel Nederland. R Floorzz is, in Nederland, de enige totaalleverancier van vloerverwarming.

R Floorzz produceert, levert en verzorgt de aanleg van traditionele vloerverwarming gefreesd in een betonnen ondergrond tot de aanleg van (droogbouw) vloerverwarming op een houten ondervloer.

R Floorzz levert dagelijks aan vele professionals:

  • Maatwerk vloerelementen van magnesiet
  • Gipsvezel vloerdelen

De unieke door R Floorzz van magnesiet ontwikkelde vloerelementen worden in onze eigen fabriek in Barneveld prefab geproduceerd. Dit topproduct wordt op maat en gefreesd geleverd inclusief alle onderdelen die nodig zijn om een complete vloerverwarming aan te leggen.

Onze producten verder toegelicht:

Magnesiet:

De door R Floorzz speciaal in Nederland ontwikkelde vezel versterkte magnesiet vloerelementen hebben veel voordelen. Ze beschikken over een hoge opslag en afgifte capaciteit voor energie en hebben daardoor een comfortabele spreiding van de warmte in uw vloer (speksteen effect). Dit zorgt ervoor dat de gehele vloer gelijkmatig en natuurlijk warm aanvoelt.

De overige voordelen van R Floorzz Magnesiet vloerelementen:

  • Hoge drukvastheid
  • Minimaal 10dB geluidsreductie
  • 60 minuten brandwerend
  • Alles is eigen huis geproduceerd en voorbereid
  • Zeer geschikt voor houten vloeren

Gipsvezel:

Gipsvezel is de standaard in renovatie- en droogbouwsystemen in de bouw. Een alternatief voor onze Magnesiet vloerdelen. De R Floorzz gipsvezel vloerelementen worden geproduceerd in Nederland en zijn uniek door de eigen fabricage.

Waarom kiezen voor R Floorzz?

Het team van R Floorzz bestaat uit ervaren en ondernemende specialisten. We denken mee in oplossingen, zijn innovatief en klantgericht. R Floorzz heeft eigen monteurs die de klus met veel plezier voor je uitvoeren. We werken snel, schoon en leveren in een dag de volledige ondervloer met verwarmingsbuizen op.

Alle R Floorzz vloerverwarming oplossingen bestaan uit een compleet assortiment van producten die duurzaam worden geproduceerd met gerecyclede en natuurlijke materialen. Wij leveren het vloerverwarmingssysteem dat echt overal toepasbaar is!

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden van R Floorzz voor jouw als professional? Vraag dan onze brochure aan. We sturen deze met veel plezier naar je toe. Je vraagt deze aan via de contactpagina op onze website. Even bellen met ons kantoor kan uiteraard ook.

Bel dan naar 0342-760 200. We zijn je graag van dienst.

Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail