Groothandel

Ben je groothandel voor bouwers en aannemers én op zoek naar de partner voor vloerverwarming?

Dan kunnen we je bij R Floorzz op een perfecte manier van dienst zijn. Bij R Floorzz leveren we een compleet pakket aan vloerverwarming mogelijkheden voor jouw groothandel. Uiteraard leveren we alle materialen die nodig zijn voor alle verschillende toepassingen van vloerverwarming. Daarbij voldoen onze materialen aan de volgende eigenschappen en keurmerken: Eco-friendly product, brandwerend, geluidsreducerend, etc. Maar bij R Floorzz gaan we nog een stapje verder.

De installatie wordt uitgevoerd door de professionals van R Floorzz.

Niet alleen de materialen, maar ook de montage en installatie van vloerverwarming kun je aanbieden aan jouw klanten. Zo voeg je als professionele groothandel extra waarde toe aan bouwers en aannemers die toch al producten bij jou afnemen. Of het nu gaat over traditioneel infrezen van vloerverwarming met alle benodigde materialen of een compleet vloerverwarming pakket voor droogbouw. Bij R Floorzz kunnen we het allemaal.

Jij verkoopt de producten en wij leveren de installatie namens jou.

Uiteraard zonder dat je er verder omkijken naar hebt. Na de verkoop van het vloerverwarming systeem voeren wij de installatie voor jou uit. Over de montage van de vloerverwarming maken wij vooraf goede afspraken. Jij gaat een stap verder dan jouw concurrent zonder extra inspanningen. Dan ontstaat er toch een win-winsituatie?

Met deze groothandels werkt R Floorzz al samen:

  • Sakol
  • Bouwcenter

Wil jij ook profiteren van alle mogelijkheden van samenwerken met R Floorzz? Wij willen in ieder geval graag samenwerken met jou.

Ons voorstel voor samenwerking:

  1. Neem contact met ons op.
  2. We maken uitstekende afspraken om met elkaar samen te werken
  3. We zorgen voor een win-winsituatie en goede omzet voor ons beide

Dus, neem contact op en laten we starten met onze samenwerking. Uiteraard zonder verrassingen achteraf. Dat is de garantie die wij geven zodat jij de beste service aan jouw klanten kunt geven.

Klik snel op onderstaande knop voor meer informatie of het maken van een afspraak met dé vloerverwarming specialisten van Nederland.

Maak een afspraak
Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail