Vloerverwarming betonvloer

Vloerverwarming frezen in een betonvloer. Moet dat altijd, of zijn er ook andere mogelijkheden?

Een vraag die we goed begrijpen bij R Floorzz. En, er zijn inderdaad ook andere mogelijkheden, ook als je thuis een betonvloer hebt. Het infrezen van vloerverwarming wordt nog steeds het meest toegepast. Vaak is het lastig om in betonnen ondervloer te frezen. Wanneer jouw ondervloer daarvoor geschikt is kunnen we je bij R Floorzz perfect helpen. Twijfel je of je betonnen vloer geschikt is om in gefreesd te worden? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Maak een afspraak
Vloerverwarming gelegd bij project

Vloerverwarming aanleggen op betonvloer?

Dat kan. Als we niet in de betonnen ondervloer kunnen frezen zijn dit de andere mogelijkheden voor vloerverwarming aanleggen op betonvloer, zodat je toch kunt genieten van de heerlijke warmte van jouw vloerverwarming:

 

Ontdek droogbouw vloerverwarming

Vloerverwarming op beton: wat moet ik me daarbij voorstellen?

Die vraag krijgen we vaak bij R Floorzz. Ons systeem wordt speciaal voor jouw vloer op maat gemaakt via platen die voorzien zijn van sleuven waarin de vloerverwarmingsleidingen worden gelegd. Deze platen worden op jouw betonnen vloer gelegd en zorgen naast heerlijke warmte ook nog eens voor extra isolatie.

Deze speciale vloerverwarmingsplaten worden geleverd samen met flexibele vloerverwarmingsbuizen en eventueel met een speciaal ontwikkelde gietmassa om de vloerverwarming nog beter te laten werken.

Jouw leverancier voor de decoratieve vloer, denk dan aan vloerbedekking, laminaat of pvc, kan direct aan de slag zodat je snel kunt genieten van je mooie en vooral warme en comfortabele vloer.

Bereken je kosten

Hoe regel ik vloerverwarming op betonvloer?

Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij doen de rest. We zorgen snel voor een duidelijk en overzichtelijk kostenoverzicht waarmee je verder kunt. En natuurlijk zit je nog helemaal nergens aan vast. En je hebt altijd een keuze: je kunt je vloerverwarming zelf leggen, maar ook laten doen door de professionals van R Floorzz.

Dit is hoe we dat doen bij R Floorzz:

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij regelen in korte tijd jouw vloerverwarming.
  3. Jij kan genieten van warme voeten.

Dus, stuur ons een bericht en regel zonder gedoe je eigen vloerverwarming, natuurlijk zonder onverwachte bijkomende kosten. Dat is de garantie die wij geven zodat je de juiste keuze kunt maken.

Klik snel op onderstaande knop voor meer informatie of laat de kosten van jouw vloerverwarming berekenen door dé vloerverwarming specialisten van Nederland.

Bereken je kosten
Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail