Architecten

Alleen maar kwaliteit, met minder neem je als architect geen genoegen.

Dat snappen we ontzettend goed bij R Floorzz. Wij denken daar exact hetzelfde over. Als architect hou je overal rekening mee. Dus ook met de keuze voor de vloeren. Van welke materialen maak je gebruik en hoe is vloerverwarming daarop toepasbaar. R Floorzz denkt graag met je mee, want er zijn veel mogelijkheden. Daarbij voldoen onze materialen aan de volgende keurmerken en eigenschappen.

Maatwerk in vloerverwarming.

De keuze voor het materiaal van de vloeren bepaald de mogelijkheid voor de beste toepassing van de vloerverwarming. Ga je werken met zand-/cementdekvloer dan kunnen we vloerverwarming infrezen. Voor het storten van een betonvloer is het vaak mogelijk deze vast te maken aan de bewapening van het beton. Pas je in het ontwerp houten vloeren toe dan is droogbouw vloerverwarming de oplossing om gebruikers te laten genieten van de comfortabele warmte van vloerverwarming.

Welke keuze je als architect ook maakt bij het ontwerpen van woningen of kantoorpanden, vloerverwarming is altijd en op iedere verdiepingsvloer toepasbaar. Door gebruik te maken van 100% eigen productie levert R Floorzz altijd en voor ieder project maatwerk.

Maak een afspraak
Vloerverwarming installatie door professionals

Vloerverwarming tot op de laatste millimeter. R Floorzz custom made. De oplossing voor ieder project.

R Floorzz custom made is de maatwerk zwevende vloer voor vloerverwarming op iedere ondergrond. Door gebruik te maken van de zeer nauwkeurige meetapparatuur werken we tot op de millimeter nauwkeurig. Nadat de ruimte is opgemeten wordt de werktekening gemaakt. Hierin wordt het door jouw gekozen patroon voor vloerverwarming volledig toegevoegd.

In onze eigen fabriek in Barneveld wordt met de R Floorzz Customized CNC XXL de vloer vervolgens tot op millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd. Deze complete voorbereiding zorgt ervoor dat er op de projectlocatie geen zaag- of freeswerk meer nodig is. De vloer hoeft alleen nog maar gemonteerd te worden in de betreffende ruimte. Uiteraard kunnen we ook de vloerverwarming monteren.

Zullen we de mogelijkheden bespreken? Dit is hoe we dat doen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. We maken uitstekende afspraken om met elkaar samen te werken
  3. We zorgen voor een win-winsituatie voor ons beide

Dus, neem contact op en laten we starten met onze samenwerking. Klik snel op onderstaande knop voor meer informatie of het maken van een afspraak met dé vloerverwarming specialisten van Nederland.

Maak een afspraak
Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail