Vloerverwarming voor elke vloer – toepassingsgebieden

geen_elektrische_vloerverwarming

Vloerverwarming op houten ondervloer

Vloerverwarming op een houten vloer is ook bij u thuis mogelijk. Het revolutionaire vloerverwarmingssysteem van R Floorzz is perfect geschikt voor houten ondervloeren. Onze innovatieve noppenplaten voor vloerverwarming zijn speciaal ontworpen voor efficiënte installatie in renovatie-, prefab-, chalet- en transformatiebouw.

Bij vloerverwarming op houten vloeren is isolatie essentieel. De vloerverwarmingsplaten van R Floorzz hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw vloer optimaal profiteert van de vloerverwarming.

Meer informatie over ‘houten ondervloer’?

Ga naar houten ondervloer
geen_elektrische_vloerverwarming

Vloerverwarming betonnen ondervloer

Vloerverwarming voor betonvloer. Twee opties: u kiest voor vloerverwarming infrezen of u kiest voor vloerverwarming aanleggen op uw betonvloer. Hoe zit dat?

Ons systeem wordt speciaal voor jouw betonvloer op maat gemaakt via platen die voorzien zijn van sleuven waarin de vloerverwarmingsleidingen worden gelegd. Deze platen worden op jouw betonnen vloer gelegd en zorgen naast heerlijke warmte ook nog eens voor extra isolatie.

Meer informatie over ‘betonnen ondervloer’?

Ga naar betonnen ondervloer
Droogbouw vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming

Droge vloerverwarming, ook wel droogbouw vloerverwarming genoemd, is een vorm van vloerverwarming waarbij het verwarmingssysteem niet wordt geïnstalleerd in een vochtige ondergrond, zoals beton of mortel. In plaats daarvan wordt het systeem geïnstalleerd bovenop de bestaande vloer, wat betekent dat het droog en gemakkelijk te installeren is.

Dit maakt het een populair type vloerverwarming voor renovatieprojecten of voor gebouwen waar het moeilijk is om toegang te krijgen tot de ondergrond. 

Meer informatie over ‘droogbouw?

Ga naar droogbouw vloerverwarming
Video screenshot
Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail