Over ons

R Floorzz is een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in vloerverwarming voor iedere ondergrond. R Floorzz is gevestigd in Barneveld en actief in heel Nederland. R Floorzz verzorgt de aanleg van traditionele vloerverwarming gefreesd in een zand-/cementdekvloeren of betonnen ondergrond tot de aanleg van vloerverwarming op een houten ondervloer. De unieke door R Floorzz van magnesiet ontwikkelde vloerelementen worden in onze eigen fabriek prefab geproduceerd. Ze worden op maat en gefreesd geleverd inclusief alle onderdelen die nodig zijn om een complete vloerverwarming aan te leggen.

R Floorzz is opgericht in 2018 door Jan-Willem van Raaij. Jan-Willem is ondernemer in hart en nieren. Hij heeft persoonlijk het systeem, het proces en de productierobot van R Floorzz vloeren bedacht en gebouwd. Missie van Jan-Willem is om iedereen die vloerverwarming in huis of kantoor wil te kunnen helpen, ongeacht de ondergrond en technische kennis en kunde. Maatwerk met de heldere R Floorzz uitleg stelt iedereen in staat om vloerverwarming in zijn huis of kantoor te laten monteren en te genieten van de aangename warmte van vloerverwarming.

Het team van R Floorzz bestaat uit ervaren en ondernemende specialisten. We denken mee in oplossingen, zijn innovatief en klantgericht.

Wil je zelf vloerverwarming aanleggen? R Floorzz biedt die mogelijkheid door het (op maat) leveren van alle materialen samen met een perfecte montage handleiding.

Wil je vloerverwarming laten aanleggen? R Floorzz heeft eigen monteurs die de klus met veel plezier voor je uitvoeren. We werken snel, schoon en leveren in een dag de volledige ondervloer met verwarmingsbuizen op.

R Floorzz bestaat uit een compleet assortiment van producten die duurzaam worden geproduceerd met gerecyclede en natuurlijke materialen. Wij leveren hét vloerverwarmingssysteem wat echt overal toepasbaar is!

Neem contact met ons op    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

    Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail