Ontdek de voordelen van R Floorzz Prefab Ondervloeren

Waarom is R Floorzz uw betrouwbare partner voor hoogwaardige prefab ondervloeren. We vertellen het u graag. Want, met onze jarenlange ervaring in de renovatiebouw en de recente uitbreiding naar de CLT/HSB bouw, bieden wij u, als professional, de perfecte maatwerk oplossing voor uw estrich vloer.

Maak een afspraak

Uw 5 voordelen:

Maatwerk en efficiëntie
Onze prefab ondervloeren worden door ons op maat gemaakt. Dit voor met name houten ondergronden, met nauwkeurige zaagsneden en nummering van de vloerdelen voor een probleemloze installatie.

Voor projecten met vloerverwarming en eventueel leidingwerk voor ander installatietechnisch leidingwerk leveren we bovendien vloerelementen waarin de sleuven volledig voorgefreesd zijn. Dit maakt de installatie van vloerverwarming snel en efficiënt, waardoor u tijd en arbeidskosten bespaart. Een win-winsituatie!

R Floorzz XXL CNC Machine
Met onze geavanceerde R Floorzz XXL CNC-machine met een werkveld van 5 m breed bij 13 m lang, kunnen we complete vloeren en verdiepingsvloeren ineens produceren. De vloerelementen worden gezaagd, voorgefreesd met eventueel vloerverwarming sleuven en genummerd, zodat de vloer als een puzzel gelegd kan worden. De tijdwinst bij het installeren en monteren in uw bouwproces wordt hierdoor enorm groot.

Klant specifiek verlijmen
Ons machinepark bestaat uit twee robots die estrich vloerelementen op maat en klant specifiek kunnen verlijmen met isolatiematerialen naar keuze. We werken met hoogwaardige gipsvezelplaten van bekende merken zoals Fermacell en Knauf.

R Floorzz kan, met ons eigen machinepark, de door u gewenste geluids- en thermische isolatiematerialen verlijmen direct onder de vloerelementen. Dat scheelt u in het bouwproces een volledige arbeidsgang. Deze flexibiliteit in maatwerk zorgt ervoor dat we aan al uw specifieke isolatiebehoeften en/of opbouw hoogtes kunnen voldoen.

Efficiënt Materiaalgebruik en Afvalvermindering
Bij R Floorzz begrijpen we het belang van duurzaamheid en werken we efficiënt bij het gebruik van materialen. Onze prefab ondervloeren worden zorgvuldig en volledig op maat ontworpen voor uw projecten. Doordachte zaag planning zorgt ervoor dat alles wordt geoptimaliseerd met als resultaat: minder zaagverlies en minder afval tijdens het productieproces.

Omdat we onze vloeren in onze fabriek prefab produceren kunnen wij de overgebleven zaagstukken weer inzetten in een volgende vloer. Doordat we prefabriceren in onze fabriek verdwijnt het dan nog resterende materiaal niet in een bouwafval container op de bouwplaats, maar wordt het gerecycled bij onze leveranciers.

Door slim gebruik te maken van de beschikbare materialen en een centrale productiefaciliteit, dragen we bij aan een duurzamere bouwsector en verminderen we de impact op het milieu.

Omdat wij alle vloerelementen in eigen beheer produceren, kunnen we de kosten voor een dergelijke vloer ook laag houden. Dit betekent dat u kunt profiteren van hoogwaardige prefab ondervloeren zonder dat het uw budget overschrijdt. Bovendien verzekeren wij u de hoogste kwaliteit van onze producten door zorgvuldig geselecteerde materialen te gebruiken en interne kwaliteitscontroles uit te voeren.

Maatwerk ontwikkelingen
Onze ondervloeren worden ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om direct met u samen te werken aan een maatwerk vloer voor uw project. Door deze maatwerk benadering kunnen we het bouwproces substantieel verkorten en faalkosten vermijden. Dit geeft u de vrijheid om uw productieprocessen te optimaliseren en een hogere output te realiseren in uw prefab fabriek.

Waarom kiezen voor R Floorzz Prefab Ondervloeren?

Bij R Floorzz begrijpen we de uitdagingen van de bouwsector heel goed. We bieden u innovatieve oplossingen die uw productiviteit verhogen en kosten verlagen. Onze prefab ondervloeren bieden vele voordelen. Denk daarbij aan maatwerk, efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid.

Met ons ervaren en deskundige team, onze geavanceerde machines en constante focus op kwaliteit en klant specifieke oplossingen, kunt u vertrouwen op R Floorzz als uw betrouwbare partner voor prefab ondervloeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Samen kunnen we bepalen of R Floorzz Prefab Ondervloeren ook de efficiënte en kosteneffectieve oplossing zijn voor uw bouwproces. We staan voor u klaar.

Maak een afspraak
Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail