Aannemers

Vloerverwarming aanleggen voor en door aannemers. Wat kun je van R Floorzz verwachten?

Als aannemer is het leggen van vloerverwarming onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Jij levert als aannemer alleen maar kwaliteit en dus mag je dat ook verwachten van je partner voor vloerverwarming. R Floorzz wil die partner voor jou zijn. Waarom? We leveren alle mogelijkheden van vloerverwarming geschikt voor iedere ondergrond zodat jouw klant snel kan genieten van de comfortabele warmte van zijn vloerverwarming. Daarbij voldoet ons materiaal aan de volgende keurmerken.

Maatwerk in vloerverwarming voor jouw klant.

De keuze voor het materiaal van de vloeren bepaald de mogelijkheid voor de beste toepassing van de vloerverwarming. Werk je met zand-/cementdekvloer dan kunnen we vloerverwarming infrezen. Voor het storten van een betonvloer is het vaak mogelijk deze vast te maken aan de bewapening van het beton. Zijn er in het ontwerp houten vloeren toegepast dan is droogbouw vloerverwarming de oplossing voor dit project.

Welke keuze er ook is gemaakt bij het ontwerpen van de woning of kantoorpand waar jij als aannemer aan het werk bent, vloerverwarming is altijd en op iedere verdiepingsvloer toepasbaar. Door gebruik te maken van 100% eigen productie levert R Floorzz altijd maatwerk.

Maak een afspraak
Vloerverwarming Ede

Vloerverwarming tot op de laatste millimeter. R Floorzz custom made. De altijd toepasbare oplossing voor jou als aannemer.

R Floorzz custom made is de maatwerk zwevende vloer voor vloerverwarming op iedere ondergrond. Door gebruik te maken van de zeer nauwkeurige meetapparatuur werken we tot op de millimeter nauwkeurig. Nadat de ruimte is opgemeten wordt de werktekening gemaakt. Hierin wordt het door jouw gekozen patroon voor vloerverwarming volledig toegevoegd.

In onze eigen fabriek in Barneveld wordt met de R Floorzz Customized CNC XXL de vloer vervolgens tot op millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd. Deze complete voorbereiding zorgt ervoor dat er op de projectlocatie geen zaag- of freeswerk meer nodig is. De vloer hoeft alleen nog maar gemonteerd te worden in de betreffende ruimte. Als je dat wil kunnen we de montage regelen. Maar dat kun je uiteraard ook helemaal zelf doen.

Zullen we de mogelijkheden om samen te werken bespreken? Dit is hoe we dat voorstellen:

  1. Neem contact met ons op.
  2. We maken uitstekende afspraken om met elkaar samen te werken
  3. We zorgen voor een win-winsituatie en goede omzet voor ons beide

Dus, neem contact op en laten we starten met onze samenwerking. Klik snel op onderstaande knop voor meer informatie of het maken van een afspraak met dé vloerverwarming specialisten van Nederland.

Maak een afspraak
Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail