Over hybride warmtepompen, bestaande cv-installaties en vloerverwarming. R Floorzz draagt graag bij aan jouw energiebesparing.

Energiebesparing, is het een hype, een modewoord of gaat het verder dan dat …? Naast het gegeven dat het verstandig is om er serieus aandacht aan te besteden wordt energiebesparing vanuit de overheid meer en meer verplicht gesteld. Op dit moment alleen nog maar voor bedrijven die een energieverbruik realiseren van 50.000 kWh en/of 25.000 m3 gas per jaar. Maar hoe gaat zich dat in de toekomst ontwikkelen? En wanneer worden er verplichtingen opgelegd aan particulieren? Daar is op dit moment nog geen sprake van, maar er nu al aandacht aan schenken is wel een goed idee.

 

Nu al historisch aantal (hybride) warmtepompen geïnstalleerd. Met alle voordelen van dien!

 

In ons nieuwsbericht over ‘Warmtepompen en vloerverwarming: een efficiënte combinatie die voordeel oplevert’: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7092828934244810752

Hebben we aandacht besteed aan de toename van de verkoop van warmtepompen en de uitstekende combinatie met vloerverwarming inclusief alle voordelen.

 

In dit nieuwsbericht besteden we aandacht aan de combinatie van vloerverwarming met een hybride warmtepomp. Het grootste voordeel van een hybride warmtepomp is dat deze gebruikt kan worden in combinatie met jouw huidige cv-installatie. Er hoeven dus niet heel veel aanpassingen gedaan te worden aan jouw verwarmingssysteem thuis. Daar komt bovenop dat een hybride warmtepomp ideaal is voor bestaande bouw. Ze werken dus samen met cv-ketels en kunnen het gasverbruik met ongeveer zestig procent verminderen.

 

Alle voordelen van een hybride warmtepomp op een rijtje:

 

  • Besparing van honderden euro’s op je gasverbruik.
  • Gratis energie uit de buitenlucht.
  • Betrouwbaar comfort.
  • Past overal zonder grote aanpassingen.
  • Werkt met elke cv-ketel en gewone radiatoren.
  • Extra overheidssubsidie op je aanschaf.

 

Grootste voordeel hybride warmtepomp in combinatie met vloerverwarming

 

Dat is zonder enige aarzeling de efficiënte Warmteverdeling. Maar hoe zit dat nu precies? Zoals bekend zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling en comfort door het hele huis. Gecombineerd met een hybride warmtepomp, die zijn warmte uit de buitenlucht haalt, zal deze combinatie op efficiënte wijze jouw huis verwarmen, zelfs tijdens koudere dagen. Conclusie: een aangenaam en comfortabel verwarmde woning en minder kosten door veel minder gasverbruik. Zeer de moeite waard om over na te denken, toch?

 

Zeker als je je realiseert dat R Floorzz de beste oplossing heeft voor iedereen die vloerverwarming wil gaan aanleggen. Dat komt omdat wij prefab leveren, we werken met verdelers van composiet en buis 16 mm. Alles bij elkaar opgeteld is dat hét systeem voor de warmtepomp. Het levert tijdwinst en is een goede besparende investering. Alles bij elkaar opgeteld betekend dit: lage kosten voor het vloerverwarmingssysteem en snel geleverd.

 

Heb je nog vragen?

 

Wat we ons best kunnen voorstellen trouwens. Neem dan rustig contact op met R Floorzz. Kijk even op onze website: www.rfloorzz.nl of bel met ons kantoor: 0342 – 760 200. We zijn je graag van dienst.

 

 

 

Start kosten berekening Start offerte aanvraag Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail