Team van R Floorzz versterkt met Berry van Veenendaal.

R Floorzz groeit, en dat is heel positief nieuws. Nieuwe klanten weten R Floorzz goed te vinden, de productie en opleveringen van vloerverwarming op alle mogelijke ondergronden neemt toe.

Deze groei vraagt om uitbreiding van het R Floorzz-team, en gelukkig hebben we een nieuwe collega gevonden. Vanaf 1 maart is Berry van Veenendaal onderdeel van het team van R Floorzz.

Berry van Veenendaal

Berry heeft een technische opleiding als loodgieter gehad en heeft in het verleden bij meerdere bedrijven verschillende functies gehad als o.a. installatiemonteur en verkoopmedewerker bij meerdere voornamelijk technische groothandels. Deze achtergrond maakt dat Berry veel technische en sales-kennis heeft ontwikkeld. Kennis die heel handig is bij de verkoop, begeleiding en werkvoorbereiding bij vloerverwarming projecten. “Zijn vooral technische opleiding en werkervaring in de sales maakt Berry heel allround. En dat is een hele waardevolle uitbreiding van ons team” volgens Mark van der Steen, COO van R Floorzz.

Berry gaat zich vooral bezighouden met de sales (binnendienst) en de werkvoorbereiding. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de eerstelijns communicatie met klanten van R Floorzz. Bel je met R Floorzz dan zul je waarschijnlijk direct Berry aan de lijn krijgen.

Berry is 48 jaar oud, woont in Veenendaal met zijn partner Veronique en zijn nog thuiswonende zoon. Samen hebben ze drie kinderen. In zijn vrije tijd staat Berry graag op het voetbalveld. Om lekker zelf een balletje te trappen met zijn 35+ team, maar ook als vaste assistent-scheidsrechter bij ‘onder 23’ bij zijn club vv V.R.C.

Binnendienst en projectmanagement

Berry heeft er veel zin in. Hij verwacht naast het snel onder de knie hebben van alle binnendienst activiteiten ook op termijn het projectmanagement te gaan ondersteunen. Berry heeft de ambitie om met zijn technische kennis en leergierigheid snel van grote waarde te zijn voor zijn nieuwe werkgever. “We kunnen heel veel bij R Floorzz” volgens Berry, “en ik ga me voor de volle 100% inzetten om samen met mijn collega’s een succes te maken van alle projecten voor alle klanten en toekomstige klanten van R Floorzz. Ik hoop iedereen snel te spreken en van dienst te kunnen zijn”.

Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail