PREFAB 2023: Succesvolle beurs voor R Floorzz

Van 10-12 oktober nam R Floorzz deel aan PREFAB 2023 in de Brabant Hallen in Den Bosch. Met duidelijk zichtbare vloerverwarming in de vloer van de stand, prefab geproduceerd in eigen fabriek in Barneveld, viel R Floorzz goed op, op een beurs met veel exposanten en duizenden bezoekers.

 

Prefab is hot!

 

Het resultaat van 3 dagen beurs? Veel enthousiaste bezoekers over de mogelijkheden van R Floorzz, en mooie inhoudelijke gesprekken in de stand. Veel visitekaartjes zijn uitgewisseld en vervolgafspraken voor bezoeken zijn gemaakt. Prefab is hot, ook op het gebied van vloerverwarming. Zoveel is wel duidelijk!

 

Prefab vloerverwarming is een belangrijk onderdeel van het totaal aan producten en dienstverlening van R Floorzz. Prefab vloerverwarming heeft heel veel voordelen tegenover de verschillende traditionele manieren van vloerverwarming leggen.

 

Het past echt altijd, en op iedere ondergrond.

 

Het woord zegt het al. Bij prefab krijgt de opdrachtgever alles compleet en kant-en-klaar aangeleverd. Alle vloerpanelen zijn volledig op maat met alle sleuven voor de vloerverwarmingsbuizen al gefreesd in de vloerpanelen. Panelen die overigens ook op iedere dikte geleverd kunnen worden. Het past dus echt altijd, en op iedere ondergrond, zowel in de breedte als in de hoogte.

 

De vloerpanelen hoeven alleen nog maar op de juiste volgorde neergelegd te worden. En die volgorde, en nummering komt volledig overeen met het bijgeleverd legplan. Als laatste worden de vloerverwarmingsbuizen en de verdeler(s) geplaatst, en de prefab vloerverwarming is gelegd.

 

Tijdwinst, want je hoeft niet meer te frezen.

 

Geen stof of andere rommel die altijd vrijkomen bij het ter plaatse frezen, geen restafval bij het op maat snijden van de vloerpanelen. En, en dat is een heel groot voordeel, tijdwinst. Tijdwinst omdat er niet meer gewacht hoeft te worden op de werkzaamheden van de frezer. Prefab vloerverwarming is daarmee misschien wel de meest perfecte manier om snel, efficiënt en zonder stof of andere rommel vloerverwarming te plaatsen in iedere woning of kantoorpand.

 

Altijd een passende oplossing.

 

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de PREFAB te bezoeken, maar ben je, bijvoorbeeld als aannemer, wel benieuwd naar de mogelijkheden van prefab vloerverwarming voor jouw bedrijf en/of project(en). R Floorzz komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken, want voor iedere uitdaging voor vloerverwarming hebben we de juiste oplossing.

 

Bel ons op 0342 – 760 200 of vul je gegevens in op ons contactformulier.

 

Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail