Houten ondervloer

In een houten ondervloer kan niet gefreesd worden, wat ervoor zorgt dat veel mensen denken dat vloerverwarming voor hen geen optie is. Dat is jammer, want vloerverwarming is een goede investering, zowel voor de portemonnee als voor het milieu.

Gelukkig is dit niet langer een probleem. Sterker nog, vloerverwarming op een houten ondergrond is tegenwoordig een uitstekende vervanger van radiatoren of andere warmtebronnen.

Hoe werkt het?

R Floorzz heeft veel tijd gestoken in het vinden van een oplossing voor het ‘niet kunnen frezen’ probleem. En we kunnen trots zeggen dat we ook jou kunnen helpen, namelijk met het R Floorzz droogbouw vloerverwarming systeem. Dit systeem leggen we op je houten ondervloer, waar we de buizen in de voorgefreesde sleuven kunnen leggen. Dit systeem wordt volledig op maat geleverd samen met flexibele vloerverwarmingsbuizen en met eventueel een speciaal ontwikkelde gietmassa om je vloer spiegelglad te maken.

De decoratieve vloer, denk dan aan vloerbedekking, laminaat of pvc kan hier gemakkelijk en snel overheen gelegd worden zodat je snel kunt genieten van je mooie en vooral warme en comfortabele vloer.

Vraag je offerte aan
Vloerverwarming Nijmegen

De grote voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming heeft grote voordelen in vergelijking met radiatoren of andere warmtebronnen.
Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Hele goede warmtespreiding
  • Energiezuinig
  • Hygiënisch en gezond
  • Geen radiatoren meer zichtbaar
  • Altijd heerlijke warme voeten

Wat gaat zoiets kosten vraag je je misschien af.

Daar kunnen we je snel en goed bij helpen. Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij doen de rest. We zorgen snel voor een duidelijk en overzichtelijk kostenoverzicht waarmee jij verder kunt. En natuurlijk zit je nog helemaal nergens aan vast.

Bij R Floorzz snappen we dat je comfortabel wilt kunnen wonen in een warm huis, zonder last te hebben van koude voeten. Om dat te kunnen heb je vloerverwarming nodig die jou het comfort biedt die je zoekt. Maar natuurlijk ben je ook scherp op de kosten. Dat komt goed uit, want dat zijn wij ook.

Hoe zorg je ervoor dat je altijd warme voeten hebt?

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij leggen de vloerverwarming voor je aan.
  3. Jij kan genieten van warme voeten.

Dus, stuur ons een bericht en regel zonder gedoe je eigen vloerverwarming, natuurlijk zonder onverwachte bijkomende kosten. Dat is de garantie die wij geven zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Toch eerst meer inzicht in de kosten voordat je contact met ons opneemt?

Klik snel op onderstaande knop en laat de kosten van jouw vloerverwarming berekenen door dé vloerverwarming specialisten van Nederland.

Bereken je kosten