Installateur

Wij monteren het droogbouw- of renovatiesysteem voor u!

Kunt u zelf de installatie van uw droogbouw- of renovatiesysteem niet verzorgen? Geen enkel probleem. R Floorzz beschikt over een professioneel en betrouwbaar team van ervaren monteurs die de installatie voor u verzorgen. Ons betrokken team denkt in alle stappen met u mee en zorgt voor de perfecte oplevering van uw complete vloerverwarming (droogbouw- of renovatiesysteem).

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, maar ook bij u op locatie. Wij adviseren en helpen u ook wanneer u vragen heeft over de eindafwerking. Alle inspanningen zijn erop gericht om een aangenaam leef- en/of woonomgeving te creëren waar u lang plezier van hebt.
  2. Aan de hand van uw wensen maken wij een passende offerte. Deze ontvangt u binnen 48 uur nadat wij met u hebben gesproken. Aan de hand van deze offerte nemen wij binnen 48 uur contact met u op om deze te bespreken en afspraken te maken.
  3. Wanneer u voor R Floorzz kiest zorgen wij dat u geen maanden hoeft te wachten. Wij monteren de complete vloerverwarming altijd op korte termijn na uw akkoord.
  4. De montage van het vloerverwarmingssysteem wordt gedaan door ervaren monteurs. Bij aankomst bespreken wij het plan van aanpak zodat u op de hoogte bent van onze manier van werken en de vervolgstappen na de aansluiting.
  5. Voor het afwerken van de vloer sluiten wij de vloerverwarmingsbuizen aan op de verdeler, zodat de installateur deze kan aansluiten op de CV-installatie of warmtepomp.
  6. Wij gaan niet eerder weg dan de bouw schoon en opgeruimd opgeleverd is.

R Floorzz montage zorgt voor het prefect afleveren van uw vloerverwarming zodat u kunt genieten van aangename warmte.

Offerte aanvragen

  • Contact gegevensR Floorzz
  • Adres informatieAnthonie Fokkerstraat 87 - 3772 MP - Barneveld
  • Telefoonnummer 0342 760 200
  • E-mail address sales@rfloorzz.nl