Vloerverwarming op houten vloer

Wanneer je gaat bouwen of renoveren kun je te maken krijgen met een houten ondergrond in je huis of kantoorpand waar je niet in de vloer kunt frezen. Toch wil je genieten van de comfortabele warmte van vloerverwarming. Bij R Floorzz snappen we dat heel goed.
Want, zuinig en energiebesparend een woning verwarmen (of koelen) doe je tegenwoordig met een ‘ laagtemperatuur verwarming systeem’. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is zo’n systeem. Om de woning op een behagelijke temperatuur te krijgen met een dergelijke combinatie is het nodig om zoveel mogelijk oppervlakte te gebruiken om met zo min mogelijk energie per m² deze temperatuur te behalen. Met alleen radiatoren gaat dat helaas niet lukken.

Hoe lossen we dat op dan?

Hiervoor gebruik je dus de vloer. In het geval van gerenoveerde of prefab gebouwde woning hebben de meeste vloeren een upgrade nodig om er een vloerverwarming systeem in te kunnen installeren.
Het is simpelweg niet altijd mogelijk om cement of beton te gebruiken om over de vloerverwarming buizen te storten. Dit is zwaar voor een houten constructie en vaak ook voor oude betonnen gebouwen. Bovendien is er vaak ook geen tijd voor. Een dergelijk gestorte vloer heeft een lange droogtijd. Maar er is een oplossing beschikbaar die we je graag vertellen:

Snelheid en flexibiliteit van en door de vloerverwarming specialist van Nederland

Met de R Floorzz vloerverwarming systemen voor bouw, renovatie of prefab gebouwde woning kan dit wel, en bovendien erg snel. Vaak binnen een dag gelegd en aangesloten.

Bij R Floorzz willen we graag dat jij er warmpjes bij zit. Vloerverwarming (waar mogelijk in combinatie met een warmtepomp) van R Floorzz zorgt daarvoor. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken zodat je snel kunt genieten van jouw vloerverwarming.

Hoe we dat doen bij R Floorzz?

  1. Neem contact met ons op.
  2. Wij regelen in korte tijd dat jouw vloerverwarming perfect gelegd en aangesloten wordt.
  3. Geniet snel van heerlijk warme voeten.
Vraag een offerte aan