R Floorzz Montage

Wij monteren vloerverwarming op iedere ondergrond

Wanneer u voor vloerverwarming kiest, moet u er vanuit kunnen gaan dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. R Floorzz Montage monteert renovatie- en/of droogbouwsysteem met uitstekende eigenschappen voor nieuwbouw, renovatie, transformatie, chalet of prefab.

Doordat wij van fabricage tot en met de montage in eigen beheer hebben, kunnen wij u compleet ontzorgen. U ontvangt een all-in offerte zonder verrassingen achteraf.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Snel een passende offerte, zonder verrassingen
  • Geen lange wachttijd
  • A-kwaliteit producten
  • Montage door ervaren communicatieve monteurs
  • Samenwerking met uw installateur
  • Schoon en opgeruimd

Snel een passende offerte, zonder verrassingen

Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om de wensen te bespreken. Dit doen wij telefonisch, waarbij het ook mogelijk is om een afspraak te maken bij u op locatie. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren en denken daarom graag met u mee. Ook wanneer het gaat om de vloerverwarming in combinatie met de decoratieve vloer.
Het gaat tenslotte om een aangename leef- en/of woonomgeving waar u lang plezier van kunt hebben.

Aan de hand van uw wensen maken wij een passende offerte, zonder verrassingen achteraf. Zodat u zeker weet wat u betaalt. Deze ontvangt u spoedig nadat wij met u hebben gesproken.

Geen lange wachttijd

Wanneer u voor R Floorzz kiest mag u verwachten dat wij u geen maanden laten wachten. Wij monteren de vloerverwarming op korte termijn, maar kunnen ook plannen op een nader te bepalen moment. Kortom; planning op maat zodat het past binnen uw verbouwing.

A-kwaliteit producten

R Floorzz werkt uitsluiten met A-kwaliteit producten.

Onze vloerelementen zijn speciaal ontwikkeld voor vloerverwarming en zijn naast goede fysieke eigenschappen ook brandwerend. Daarnaast is het mogelijk om met onze Duo vloerelementen tot 10 Db geluidsreductie te realiseren.

De buizen en verdeler worden geleverd door een Nederlandse fabrikant.

Montage door ervaren communicatieve monteurs

De montage van het vloerverwarmingssysteem wordt gedaan door ervaren monteurs. Vooraf bespreken wij exact onze werkwijze en zorgen wij dat u precies weet hoe wij bij u terplekke werken. Bij de start van de montage bespreken wij onze plannen, onze werkwijze en de vervolgstappen na het aansluiten van de vloerverwarming. Eventuele wijzigingen kunnen worden meegenomen.

Samenwerking met uw installateur

Heeft u meerdere warmtebronnen in uw woning of (bedrijfs)pand? Wij werken graag samen met uw installateur, zodat u compleet ontzorgd wordt. Heeft u geen installateur? Wij hebben een netwerk waar u gebruik van kunt maken.

Wij sluiten de vloerverwarmingsbuizen aan op de verdeler, zodat de installateur deze kan aansluiten op de CV-installatie of warmtepomp.

Schoon en opgeruimd

Wij gaan niet eerder weg dan de bouw schoon en opgeruimd opgeleverd is. Hiermee kunt u uw leef- of werkomgeving afmaken en genieten van aangename warmte!

Vraag hier uw offerte aan

  • Contact gegevensR Floorzz
  • Adres informatieAnthonie Fokkerstraat 87 - 3772 MP - Barneveld
  • Telefoonnummer 0342 760 200
  • E-mail address sales@rfloorzz.nl