Uitleg concept

Het R Floorzz vloerverwarmingssysteem verder uitgelegd.

Vloerverwarming beschikbaar voor iedere vloer:

Er is steeds vaker vraag naar vloerverwarming als vervanger van radiatoren of andere warmtebronnen. De traditionele manier: vloerverwarming infrezen, is niet mogelijk op een houten ondervloer. Ook zijn er andere ondervloeren waarin frezen niet of slecht mogelijk is. R Floorzz vloerverwarming systeem is speciaal ontwikkeld voor toepassing op iedere ondergrond en heeft veel voordelen vergeleken met gips of gipsvezel producten. De R Floorzz oplossing voor vloerverwarming past op iedere ondervloer.

R Floorzz vloerverwarming wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Barneveld. De vloerdelen worden volledig gefreesd aangeleverd. De vloerverwarming installatie is daardoor eenvoudig en snel uit te voeren. Naast de vloerelementen heeft R Floorzz een ruim assortiment met alle producten die nodig zijn om de klus te klaren. Inclusief verwarmingsbuizen en verdeler.

 

R Floorzz vloerverwarming: zelf leggen of een monteur inschakelen?

Het R Floorzz vloerverwarmingssysteem is zo ontworpen dat deze volledig zelf te monteren is.

R Floorzz ondersteunt u daar graag bij. Wanneer u uw bouwtekening met brand- en geluidseisen aanlevert maken we hiervoor direct een passend advies en montagevoorstel.

Wilt u de vloerverwarming laten leggen? We hebben een professioneel team klaarstaan voor de volledige montage van uw vloerverwarming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Gewenste manier van contact:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing