Customate

De tot op de millimeter passende zwevende vloer voor vloerverwarming.

R Floorzz Customate is de maatwerk zwevende vloer voor vloerverwarming op iedere ondergrond. Met R Floorzz Customate maken we voor u de zwevende vloer inclusief voorbereiding voor vloerverwarming exact op maat. R Floorzz uit Barneveld levert daarmee een uniek concept in Nederland.

Om te zorgen dat de zwevende vloer exact past en zagen overbodig is komt R Floorzz op uw locatie met speciale meetapparatuur de ruimte(s) opmeten. Door gebruik te maken van de zeer nauwkeurige Leica meetapparatuur werken we tot op de millimeter nauwkeurig.

Nadat de ruimte is opgemeten wordt de werktekening gemaakt. Hierin wordt het door u gekozen patroon voor vloerverwarming volledig toegevoegd.

In onze fabriek in Barneveld wordt met de R Floorzz Customized CNC XXL de vloer vervolgens tot op millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd. Direct daarna worden de freeslijnen voor de vloerverwarming gefreesd. Deze complete voorbereiding in onze fabriek zorgt ervoor dat u op uw locatie geen zaag- of freeswerk meer heeft. U hoeft alleen nog maar de vloer te monteren in de betreffende ruimte.

Om het monteren nog gemakkelijk te maken worden de vloerelementen op de juiste volgorde aangeleverd met een duidelijk legplan erbij. R Floorzz geeft exact aan waar de vloerplaten in de ruimte gemonteerd moet worden.

Wilt u een isolerende laag onder de zwevende vloer? Geen probleem. Met R Floorzz Customate is het mogelijk een (geluid)isolerende laag te laten produceren met bijvoorbeeld houtvezel, maar ook EPS en XPS horen tot de mogelijkheden.

De afwerking van R Floorzz Customate is eenvoudig en snel net zoals met de andere R Floorzz systemen. Kijk hiervoor op onze website.

Met R Floorzz Customate heeft u geen zaag- en freeswerk op uw locatie en kunt u de vloer gemakkelijk zelf, of laten monteren door onze professionals.

Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail