Angelo Timmer, eigenaar van Installatiebedrijf Warme Voeten, werkt graag samen met R Floorzz.

Angelo Timmer, een enthousiaste, maar vooral zeer gedreven en gemotiveerde specialist in het leggen van vloerverwarming, werkt met zijn eigen bedrijf Warme Voeten graag voor R Floorzz. Natuurlijk willen we graag weten waarom, dus gaan we met Angelo in gesprek.

Angelo, je bent eigenaar van installatiebedrijf Warme Voeten. Maar leg eens uit, wat doet Warme Voeten, en hoe breed gaan jouw werkzaamheden in de vloerverwarming?

“Mijn corebusiness is het leggen van vloerverwarming” zo begint Angelo zijn antwoord. “Zowel in de nieuwbouw als in de renovatie en dat doe ik op verschillende manieren. Denk dan aan frezen, vlechten, tackeren, noppenplaten en droogbouw zoals R Floorzz dat aanbiedt aan haar opdrachtgevers. Ik ben dus best qua dienstverlening breed ingesteld. En voordat ik het vergeet, en niet onbelangrijk, ik leg ook nog prefab vloerverwarming” voegt Angelo toe. “Dat is geprefabriceerd in de fabriek. Een nieuwe manier die best up-coming is in de vloerverwarming. Daarnaast kan ik de verdelers plaatsen en aansluiten op de cv”.

R Floorzz is een relatief jong bedrijf in de vloerverwarming branche. Hoe ben je met R Floorzz in contact gekomen?

“Direct na de start van Warme Voeten ben ik op zoek gegaan naar nieuwe opdrachtgevers” geeft Angelo aan. “Ik heb toen een profiel aangemaakt op LinkedIn en ben o.a. naar vacatures gaan zoeken. Daar zat een vacature van R Floorzz tussen. Ze zochten weliswaar iemand voor een vaste baan. Dat wilde ik niet, maar samenwerken als zzp’er behoorde ook tot de mogelijkheden. Ik ben daarna in Barneveld op gesprek geweest, en dat klikte zo ontzettend goed dat we met elkaar aan de slag zijn gegaan en vandaag de dag al veel met elkaar doen. En die werkzaamheden lopen van het leggen van de prefab vloerverwarmingsplaten die R Floorzz zelf maakt tot het frezen van vloerverwarming sleuven. We werken dus in verschillende disciplines met elkaar samen, en dat maakt de samenwerking heel boeiend, maar vooral leuk. We maken elkaar daarin sterker, en dat is heel waardevol”.

Hoe ziet jouw relatie met R Floorzz eruit. Maar waarom werk je (graag) voor R Floorzz?

Angelo: “Ik heb vanaf het begin het gevoel dat ik Mark en Jan-Willem kan vertrouwen. Ze komen afspraken na, zijn prettig in de omgang en niet onbelangrijk, ze betalen keurig op tijd. Voor mij is dat de basis van iedere samenwerking, en dus ook in mijn keuze om graag met R Floorzz te werken”.

Vloerverwarming is enorm in opkomst. De mogelijkheden worden steeds groter. Heb je voorkeur voor een bepaald type vloerverwarming? Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor frezen of voor droogbouw? En waarom?

“Frezen geeft mij veel voldoening” start Angelo zijn reactie. “Daarnaast vind ik het installeren van prefab vloerdelen, zoals R Floorzz die maakt en levert een waardevolle toevoeging aan de diensten die ik lever. Mijn werkzaamheden netjes uitvoeren, en perfect en zonder verdere rommel opleveren geeft me die voldoening. Ik zie soms opleveringen van concullega’s en denk dan, zo had ik het niet gemaakt en opgeleverd. Mijn doel is altijd 100% tevredenheid in alles wat ik voor mijn klanten doe”.

Hoe zie je de innovatie in ‘vloerverwarming-land’? Heb je daarmee te maken als Warme Voeten? En hoe zie je dat die innovatie een rol speelt in jouw samenwerking met R Floorzz?

Angelo: “Prefab is voor mij een duidelijke vorm van innovatie. Het mooie is dat R Floorzz daarin ver vooroploopt in Nederland. Niemand anders in de prefab vloerverwarming levert wat R Floorzz levert. Dat maakt het voor mij ook steeds weer leuk en waardevol om te leggen en te installeren. Verder zie ik geen andere ontwikkelingen die met grote stappen vooruitgaan. De traditionele manier van vloerverwarming leggen blijft naast prefab ook gewoon gelegd en geïnstalleerd worden. Wel kunnen we stellen dat we werken met verschillende soorten materiaal. R Floorzz werkt bijvoorbeeld met Fermacell platen, Knauf en R Floorzz vloerplaten (mono en estrich). Daarin zie ik wel duidelijk kwaliteitsverschillen. Voor mij is het plezierig dat R Floorzz ze allemaal leveren kan” lacht Angelo.

Waarom moeten opdrachtgevers in jouw optiek kiezen voor R Floorzz, uiteraard in combinatie met jouw kennis en kunde bij Warme Voeten?

Angelo denkt kort na en reageert to the point: “Kwaliteitsgarantie 100%. Dat komt doordat zowel R Floorzz als Warme Voeten garantie geeft op de geleverde kwaliteit. Mocht er namelijk iets, hoe klein ook, aan de hand zijn met het werk dat ik namens ons beiden geleverd heb, dan ga ik gewoon terug naar de opdrachtgever en los het op. We leveren dus samen een hoog serviceniveau. Daar staan we voor, zonder voorwaarden vooraf”.

Hoe ervaar je de samenwerking met Mark, Jan-Willem en Berry?

“Het klinkt misschien heel cliché, maar echt als een warm bad” geeft Angelo overtuigend aan. “In mijn optiek zou iedere opdrachtgever moeten zijn als R Floorzz. Ik kan ze gewoon vertrouwen, en dat werkt ontzettend prettig. En het is niet alleen op zakelijk gebied, maar ook als we een keer een hapje gaan eten samen. We spreken dan over van alles, en dat doe ik niet met iedereen. Daar komt bij, de mannen werken hard, hebben geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Ik kan Mark bijvoorbeeld, altijd bereiken. En dat is soms handig en nodig, ook als de werktijd er eigenlijk op zit. Voor mij is R Floorzz de perfecte opdrachtgever”.

Bereken je kosten Vraag offerte aan Maak een afspraak Bel 0342 760 200 Stuur een mail